Uitnodiging 12 februari | Bewonersavond in ’t Wapen van Cromvoirt

Hallo dorpsgenoot / dorpsgenoten,

Onlangs heeft u wellicht meegedaan met de eerste verkeersenquete van de werkgroep Veilig Verkeer Cromvoirt. Het is tijd om de resultaten te delen. Op woensdag 12 februari a.s. organiseren wij een bewonersavond in ’t Wapen van Cromvoirt. Deze avond begint om 20.00 uur en zal ongeveer rond 22.00 uur eindigen.

Doel van deze avond is dat bewoners, ondernemers en politiek naast de resultaten van de enquete ook met elkaar in gesprek gaan over 4 actuele thema’s rondom verkeersveiligheid in Cromvoirt. Zo zullen we het o.a. hebben over de snelheid, intensiteit, veiligheid, N65 en de (ontbrekende) cijfers waarmee gemeente, politiek en instanties ons telkens mee om de oren slaan dat Cromvoirt helemaal niet zo onveilig zou zijn. Oftewel genoeg stof om het gesprek met elkaar aan te gaan. Dit gebeurt onder leiding van (debat)leider Onno Hoes en co-host José Dankers die de zaal aan het woord zal laten.

Het wordt een informatieve en interactieve avond! Daarnaast zijn we van mening, dat als we massaal komen, we als gemeenschap een duidelijk signaal afgeven aan gemeente en politiek. Met het verkiezingsjaar in aantocht van de nieuwe gemeente Vught (inclusief Helvoirt) willen wij graag onderwerp van de politieke agenda worden en dat de verkeersveiligheid alsmede de gevolgen van de N65 in relatie met ons dorp de aandacht krijgt die het verdient.

Groeten en tot 12 februari in ’t Wapen van Cromvoirt!


Werkgroep Veilig Verkeer Cromvoirt

PS 1: U kunt op Facebook het event liken en delen: https://www.facebook.com/veiligcromvoirt/ 
en wordt ook lid van onze Facebookpagina, daar houden we u regelmatig op de hoogte!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.