Samen staan we sterk!

Het verkeer in Cromvoirt is altijd het gesprek op straat, buurtfeesten, bijeenkomsten en zelfs bij de koffie-automaat in de supermarkt. En telkens zijn we het er allemaal over eens: Er wordt veel te hard gereden in Cromvoirt!

Onlangs is er een bijeenkomst geweest in Kindcentrum de Leydraad met vertegenwoordigers van de gemeente Vught en Veilig Verkeer Nederland. Wat blijkt? Cromvoirt heeft al enkele groepen die actief zijn tegen het (zware, toenemende en veel te hard rijdende) verkeer. Het wordt tijd dat deze groepen gaan samenwerken en dat we als dorp één geluid gaan laten horen naar de gemeente.

De diverse groepen zullen moeten samenwerken, maar nog belangrijker is dat wij ons als bewoners van Cromvoirt verenigen én zorgen dat iedereen op de hoogte wordt gehouden. Immers; Samen staan we sterk!

Het staat allemaal in de steigers, maar we zouden het prettig vinden om alvast met je in contact te komen middels onze nieuwsbrief.

We gaan je niet spammen! Ongeveer 1x per maand zullen we je op de hoogte houden van onze activiteiten. Bij uitzondering zullen we (als dat echt nodig blijkt te zijn) een extra nieuwsbrief sturen.

Schrijf je hier in!